Rockstar завжди надихалася реальними подіями при створенні GTA / фото Rockstar

5 грудня Rockstar нарешті опублікувала  перший трейлер GTA 6 – повноцінного анонсу довелося чекати більше ніж 10 років. Само собою, фанати почали прискіпливо вивчати його у всіх деталях і вже знайшли серію відсилань до справжніх людей і подій, які "завірусилися" в мережі.

Наприклад, злочинець на 64 секунді ролика з фіолетовим волоссям дуже схожий на "Джокера з Флориди", заарештованого у 2017 році за те, що погрожував перехожим зброєю.

У трейлері GTA 6 знайшли серію відсилань до реальних людей і подій (фото)

У трейлері GTA 6 також фігурує дивний персонаж з двома молотками. У 2020 році в Лос-Анджелесі затримали жінку, яка намагалася розбити машину сусідів саме цими предметами. Жінка була заарештована, але вже на наступний день звільнена з в'язниці, оскільки через пандемію поліцейські США вирішили не витрачати час на дрібні правопорушення.

У трейлері GTA 6 знайшли серію відсилань до реальних людей і подій (фото)

Також раніше в мережі "вірусились" ролики з тверком на даху машини, голим чоловіком, який поливає газон, алігатори біля басейну та інші. Як відомо, Rockstar завжди надихалася реальними подіями при розробці GTA, і наступна частина кримінального бойовика не стане винятком.

Трейлер GTA 6: що ми дізналися про гру

Подія гри розгорнеться в Вайс-Сіті – проте його сучасному варіанті, а не версії 80-х, як в Grand Theft Auto: Vice City, що вийшла в 2002 році. У грі буде два герої – Люсія і Джейсон. Їх лінія буде заснована на історії Бонні та Клайда, відомих грабіжників.

Вперше в історії GTA ми будемо грати за жінку, а перемикатися між ними можна в будь-який час. Нагадаємо, що в попередній грі GTA V головних героїв було троє – Майкл, Франклін і Тревор.

У ролику згадується, що реліз гри відбудеться в 2025 році. Вона вийде на PS5 і Xbox Series – про реліз на комп'ютерах немає ні слова. Тобто реліз для ПК трапиться пізніше 2025 року.

Вас також можуть зацікавити новини: