Акція триватиме у грі весь найближчий тиждень / store.steampowered.com

В GTA Online в мережі ігрових магазинів Ammu Nation стартувала акція, в рамках якої гравці можуть отримати будь-який пістолет абсолютно безкоштовно.

Про це на своєму офіційному сайті повідомила студія Rockstar.

Читайте такожУ Fallout 76 пройдуть безкоштовні вихідні

Відео дня

Акція триватиме у грі весь найближчий тиждень. Крім того, користувачі будуть отримувати подвійні нагороди за завдання з продажу зброї і серії завдань бункера. Також гравці зможуть скористатися знижкою на поліпшення притулку і на автомобілі Progen Emerus, HVY Nightshark, Overflod Entity XXR та Karin Sultan RS. А в казино можна буде виграти авто Grotti Itali GTO.

Гравці, які зв'язали свої облікові записи Twitch Prime і Rockstar Games Social Club, отримають в подарунок ігровий зал в Палето-Бей і безліч знижок.

Нагадаємо, в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store можна отримати безкоштовно видання гри Grand Theft Auto V Online Premium Edition з безліччю бонусів для GTA Online, включаючи доповнення «Пограбування», «Судний день», «Торгівля зброєю», «Контрабандисти» та «Байкери». Роздача триватиме до 21 травня. Вчора через великий напливу охочих сайт Epic Games Store впав. Однак сьогодні його роботу відновлено.