Роздача GTA 5 триватиме до 21 травня / store.playstation.com

Сьогодні в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала безкоштовна роздача гри Grand Theft Auto V.

У роздачу потрапило видання гри Grand Theft Auto V Premium Online Edition з безліччю бонусів для GTA Online, включаючи доповнення «Пограбування», «Судний день», «Торгівля зброєю», «Контрабандисти» і «Байкери».

Читайте такожВікінги, відступіться. Оригінальні антуражі для майбутніх частин Assassin's Creed

Відео дня

Доступ до гри вже відкрито, проте через велику кількість охочих сайт Epic Games Store впав і наразі працює зі збоями.Проте гру можна отримати через лаунчер EGS.

Нагадаємо, дії Grand Theft Auto V розгортаються у вигаданому штаті Сан-Андреас. За сюжетом троє головних героїв влаштовують зухвалі пограбування, а також протистоять, як організованій злочинності, так і правоохоронним органам. Гравець може перемикатися між персонажами, а також вільно переміщатися по великому відкритому світу.

Grand Theft Auto V – це одна з найуспішніших ігор студії Rockstar. П'ята частина з бюджетом $256 млн вийшла восени 2013 року на консолі PS3 та Xbox 360 і в перший день продажів заробила понад $800 млн. За рік гра добралася до приставок PS4 та Xbox One, а ще через рік відбувся її реліз на ПК. За час з моменту виходу гра заробила понад $6 млрд, ставши найбільш прибутковою розважальної франшизою в історії.