Нове доповнення вийде 30 червня / скріншот

Для колекційної карткової гри "Гвінт" вийде безкоштовне доповнення під назвою "Пан Дзеркало".

Про це розробники зі студії CD Projekt RED повідомили на офіційному сайті гри.

Трейлер доповнення "Пан Дзеркало"

Нове DLC додасть у гру 70 карток. Лише 11 карток будуть нейтральними, а решта буде розподілена між фракціями. Одним із нововведень стане поява в грі "динамічних карток", які будуть ставати сильнішими з кожним раундом. Вже 6 червня розробники покажуть "динамічні картки" фракції Нильфгаард.

Також разом з доповненням в "Гвінті" з'являться нові механіки. Так, приміром, "Відданість" зможе удосконалювати здатність картки гравця, якщо вся його колода складається тільки з карток фракції. Механіка "Змова" посилює здатність картки, якщо в якості мети вибрано шпигуна. З повним списком нових механік можна ознайомитися на сайті гри.

Додаток "Пан Дзеркало" вийде на ПК, iOS та Android наприкінці місяця – 30 червня.

Що таке "Гвинт"

"Гвинт" – це умовно-безкоштовна колекційна карткова гра, створена за мотивами "Відьмака". Гравці б'ються в боях 1 на 1, використовуючи зібрану самостійно колоду карт. Щоб виграти, потрібно перемогти суперника у двох раундах з трьох, набравши більшу кількість очок на своєму полі. Гравці самі вирішують які картки покласти у колоду – найчастіше беруть ті, чиї здібності будуть синергувати один з одним. У кожної картки є вартість провізії, тому надто велику колоду скласти не вийде і доведеться вирішувати, які картки брати, а які залишити.