"Гвінт" доступний безкоштовно на ПК та смартфонах / playscope.com

Сьогодні для колекційної карткової гри "Гвінт" вийшло велике безкоштовне доповнення під назвою "Пан Дзеркало".

Трейлер доповнення "Пан Дзеркало"

Нове DLC додало у гру 59 карток фракцій та 11 нейтральних карток. Усього нове доповнення додало в "Гвінт" 70 нових карток. Одним з нововведень стала поява у грі "динамічних карток", які будуть ставати сильнішими з кожним раундом. Також разом з доповненням в "Гвінті" з'явилися й нові механіки, серед яких "Відданість", "Змова" та інші.

Читайте такожСеріал за мотивами гри та чужі спогади: що показали на презентації Cyberpunk 2077

Одночасно з релізом доповнення для гри випустили оновлення 7.0, у якому розробники внесли балансні правки карток. З повним списком змін можна ознайомитися тут.

Також розробники перейменували мережевий режим "Класика". Тепер він називається "Звичайний режим". Зміни торкнулися й меню вибору режиму – його переробили, щоб гравцям було легше орієнтуватися.

Доповнення "Пан Дзеркало" вже доступне на ПК, iOS та Android.

Нагадаємо, "Гвінт" – це умовно-безкоштовна колекційна карткова гра, створена за мотивами "Відьмака". Гравці б'ються в боях 1 на 1, використовуючи зібрану самостійно колоду карток. Щоб виграти, потрібно перемогти суперника у двох раундах з трьох, набравши більшу кількість балів на своєму полі. Гравці самі вирішують які картки покласти у колоду – найчастіше беруть ті, чиї здібності будуть синергувати один з одним. У кожної картки є вартість провізії, тому занадто велику колоду скласти не вийде й доведеться вирішувати, які картки брати, а які залишити.