Хакер, відповідальний за витік матеріалів з GTA 6, запропонував розробникам домовитися / фото Reddit

Сьогодні, 18 вересня, стався масштабний витік матеріалів, пов'язаних з Grand Theft Auto 6. Хакер під псевдонімом teapotuberhacker опублікував частину початкового коду, фото і відео з тестової версії гри. Правдивість витоку вже підтвердив редактор порталу Bloomberg і знаменитий інсайдер Джейсон Шрайєр, який поспілкувався з працівниками з Rockstar Games. А тим часом зломник запропонував видавництву Take-Two Interactive домовитися.

На сайті GTAForums з'явився доповнений пост від teapotuberhacker. Він написав, що не очікував такого ажіотажу і отримав безліч повідомлень в Telegram. Хакер також запропонував Rockstar Games і Take-Two Interactive зв'язатися з ним. У зломника є якась пропозиція до компаній.

Найімовірніше, teapotuberhacker зажадає грошову винагороду. Раніше він написав, що володіє повним початковим кодом GTA 5 і GTA 6. Якщо його опублікувати в Мережі, то це може завдати серйозної шкоди іграм. Наприклад, пірати зламають Grand Theft Auto 6 відразу після релізу і викладуть на торрент-трекерах. А тим часом Take-Two почала видаляти злиті матеріали з публічного простору.

Відео дня

Що відомо про GTA 6

  • Rockstar Games підтвердила розробку гри в лютому, але не поділилася жодними деталями.
  • Згідно із заявами інсайдерів, сюжет шостої частини розгортається в сучасній версії Вайс-Сіті і околицях. Одним з головних героїв стане дівчина.
  • На старті GTA 6 буде помірно масштабною, але надалі її планують розширювати за рахунок оновлень. Розробники нібито хочуть міняти і доповнювати гру за аналогією з Fortnite.
  • Новий напрямок і відхід Дена Хаузера, одного із засновників Rockstar, вплинули на тон Grand Theft Auto 6. Вона буде менш сатиричною і зухвалою в порівнянні з попередніми частинами.

Вас також можуть зацікавити новини: