До збірки Halo: The Master Chief Collection входять перші чотири частини гри / store.steampowered.com

Збірка науково-фантастичних шутерів Halo: The Master Chief Collection очолила топ продажів в магазині цифрової дистрибуції Steam.

Про це у звіті за минулий тиждень повідомила компанія Valve.

Читайте такожГру The LEGO Ninjago Movie Video Game роздають безкоштовно

Відео дня

Минулого тижня Halo: The Master Chief Collection поповнилася ремейком Halo 2. Наразі збірку можна придбати у Steam за 479 грн. Окремо другу частину Halo з підзаголовком Anniversary віддають за 169 грн.

На другому місці по продажах розташувалася рольова гра від студії Larian – Divinity: Original Sin 2. На третьому – інді-пісочниця Scrap Mechanic. Цікаво, що завдяки попереднім замовленням в топі опинилася стратегія Crusader King 3, реліз якої відбудеться лише у вересні цього року. Також в десятку увійшли ігри від Rockstar – Red Dead Redemption 2 та Grand Theft Auto V.

Нагадаємо, в іншому цифровому магазині, Epic Games Store, можна отримати безкоштовно видання гри Grand Theft Auto V Online Premium Edition з безліччю бонусів для GTA Online, включаючи доповнення «Пограбування», «Судний день», «Торгівля зброєю», «Контрабандисти» та «Байкери». Роздача триватиме до 21 травня.