Кадр з попередньої частини серії Harvest Moon: Light of Hope / store.playstation.com

Нова частина симулятора ферми Harvest Moon з підзаголовком One World вийде ексклюзивно на гібридну консоль Nintendo Switch. Реліз повинен відбутися в цьому році.

Про це повідомили розробники зі студії Natsume.

«Harvest Moon: One World стане абсолютно новою главою в історії Harvest Moon, яка сподобається, як давнім шанувальникам серії, так і новим гравцям. Протягом десятиліть серія Harvest Moon продовжує свій розвиток, але при цьому залишається цікавим симулятором ферми, вірним родинним цінностям. У найближчі місяці ми неодмінно поділимося подробицями про Harvest Moon: One World», — заявив президент та CEO компанії Natsume Хіро Маекава.

Відео дня

Розробники обіцяють, що наступна частина серії отримає новий ігровий рушій та нову графіку.

Що таке HarvestMoon

Harvest Moon – це серія симуляторів ферми, яка на цей момент налічує 31 гру. Перша частина Harvest Moon вийшла у 1997 році. Завдання гравця – займатися землеробством і тваринництвом, продавати вироблені продукти і покращувати свою ферму. Крім розвитку своєї ділянки гравець може спілкуватися з іншими персонажами і навіть завести сім'ю.

В Harvest Moon: One World гравці опиняться у світі, де немає ні томатів, ні полуниці або навіть капусти. У пошуках овочів і фруктів гравці вирушать досліджувати великий відкритий світ з безліччю локацій – від сонячних пляжів до засніжених гір.