Resident Evil Village вийде 7 травня на всіх платформах / скріншот

Майбутній хоррор Resident Evil Village, який вийде 7 травня, буде не таким страшним, як Resident Evil 7.

Як передає портал Video Games Chronicle, про це продюсер Resident Evil Village Цуйосі Канда заявив в інтерв'ю виданню Axios Gaming.

За словами розробника, студія навмисно пішла на такий крок, оскільки прислухалася до думки шанувальників серії.

"У деяких відгуках про RE7 багато писали, що їм було страшно грати. З одного боку, це саме те, чого ми прагнули. Так що це величезний комплімент для нас. Але водночас наша мета створити таку гру, в який кожен зможе відчути себе комфортно. Тому в RE Village ми знизили криву напруги, щоб гравці не відчували страх постійно", – пояснив Канда.

Продюсер RE Village підкреслив, що при постійній напрузі гравці можуть звикнути до страху, тому для балансу потрібні більш спокійні моменти. Так в новій частині Resident Evil буде більше відкритих просторів, де вистачає простору для пересувань.

Також в RE Village страшні уривки будуть чергуватися зі спокійними, не даючи гравцям звикнути до напруженої ситуації.

Нагадаємо, що до 10 травня всі бажаючі можуть випробувати 60-хвилинну безкоштовну демоверсію Village на ПК, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X.

Трейлер Resident Evil Village

  • Дія Resident Evil Village розгортається через кілька років після подій сьомої частини. Головний герой, Ітан Вінтерс, разом зі своєю дружиною Мією повернувся до звичайного життя, намагаючись забути події в будинку сім'ї Бейкерів. Але незабаром він зустрічається з Крісом Редфілдом. Той вбиває Мію, забирає Ітана і його дочку з собою. В дорозі їх автомобіль потрапляє в аварію, після якої Кріс і дитина зникають, а Ітан опиняється в засніженому селі, де й розгорнеться основний сюжет Village.
  • У головного героя буде пістолет і ніж, за допомогою якого можна не тільки битися, але й розбивати скло, щоб забрати заховані предмети.
  • В грі також буде торговець, у якого можна купувати зброю та різні припаси.