Отримати безкоштовно Amnesia: A Machine for Pigs можна до 22 жовтня / скріншот

У цифровому магазині Epic Games Store почалася нова безкоштовна роздача ігор. З 15 до 22 жовтня користувачі можуть отримати хорор Amnesia: A Machine for Pigs та піксельну стратегію Kingdom New Lands.

Amnesia: A Machine for Pigs

  • Amnesia: A Machine for Pigs – це гра в жанрі survival horror від студії The Chinese Room. Сюжет хорора розгортається в ніч з 31 грудня 1899 року на 1 січня 1900 року. У центрі історії знаходиться промисловець Освальд Мандус. Під час подорожі по Мексиці він підхопив загадкову лихоманку і тепер страждає від марення. Герой бачить моторошну машину, що здатна виправити пороки людей. Незабаром Освальд одужує, але думка про цей пристрій залишається в голові героя і знаходить втілення в реальності.
  • Amnesia: A Machine for Pigs вийшла у 2013 році та отримала змішані відгуки. На агрегаторі Metacritic у гри 72 бали від преси та 5,9 бала від користувачів.
  • Забрати безкоштовно Amnesia: A Machine for Pigs можна на спеціальній сторінці в Epic Games Store.

Kingdom New Lands

  • Kingdom New Lands – це 2D-стратегія, в якій гравець в ролі короля керує своїми володіннями. Гра вийшла у 2016 році на ПК, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, а також на смартфони під управлінням iOS і Android.
  • Отримати безкоштовно Kingdom New Lands можна на сторінці гри в Epic Games Store.