Гравець показав, як може виглядати Геральт в ремейку першого "Відьмака" / фото Heel_Rider

CD Projekt RED вкрай рідко ділиться інформацією про ремейк першої The Witcher, тому фанатам залишається тільки фантазувати. Один з користувачів вирішив перейти від слів до справи і створив свій варіант оновленого Геральта з Рівії.

Роботою поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Heel_Rider. Ентузіаст опублікував картинку, на якій можна побачити головного героя першого "Відьмака" з осучасненою зовнішністю. Автор зберіг всі риси протагоніста з гри 2007 року.

Геральт володіє довгим білим волоссям, легкою неголеністю і характерним шрамом над лівим оком. А його жовті очі кидають вовчий погляд. Heel_Rider також оновив шкіряні обладунки Геральта з піхвами і відсіками для еліксирів.

Відео дня

Варто відзначити, що в першій The Witcher міняти зовнішність протагоніста не дозволялося. Саме тому варіант ентузіаста може бути схожим на головного героя з майбутнього ремейка. Правда, гравець намалював Геральта у візуальному редакторі, а не створював повноцінну тривимірну модель. Але робота все одно сподобалася коментаторам на Reddit, і вони поставили 1,4 тисячі лайків.

Оновлений Геральт / фото Heel_Rider

Ремейк The Witcher: що відомо про гру

  • Розробкою займається Fool's Theory, де працюють творці оригіналу. Виробництво знаходиться на ранній стадії, CD Projekt RED наглядає за процесом.
  • Проект створюється на рушії Unreal Engine 5. CDPR допомагає покращити його Epic Games. Технологія буде використовуватися у всіх майбутніх релізах польської студії.
  • У рамках жовтневої фінансової презентації згадувалася гра під кодовою назвою Project Canis Majoris. Це був ремейк The Witcher, який відкрито анонсували на ювілей оригіналу.

Вас також можуть зацікавити новини: