Гравець показав, наскільки дурними можуть бути поліцейські в GTA V / фото GameSpot

Grand Theft Auto V зазвичай прийнято хвалити. І це не дивно, враховуючи масштаби світу, його опрацювання, кількість механік, якість графіки тощо. Однак гру не можна назвати ідеальною, що зайвий раз довів свіжий ролик від відвідувача форуму Reddit під псевдонімом madebywilliam. Ентузіаст показав, як легко можна обдурити правоохоронців у грі.

Користувач у мультиплеєрі GTA V сховався від поліції за високою кам'яною стіною біля дороги. На місце, де знаходився гравець, приїхали дві машини з копами. Вони попрямували до madebywilliam, але потім штучний інтелект показав свою обмеженість.

Двоє правоохоронців перестрибнули через кам'яну стіну і побігли по полю вперед. А третій зайшов з флангу, але теж не помітив гравця. Ніхто з копів не озирнувся, тому madebywilliam вдалося сховатися майже на виду.

Судячи з усього, користувач знаходився в сліпій зоні, коли поліцейські стрибали через стіну. Після цього правоохоронці побігли по прокладеному штучним інтелектом маршруту. Система не припускала, що гравець міг опинитися непоміченим на вже пройденому шляху. В результаті поліцейські рухалися тільки вперед, не озираючись.

Детальніше про Grand Theft Auto Online

  • Це багатокористувацький режим для Grand Theft Auto V. Він являє собою пісочницю з безліччю активностей. Гравці вільні виконувати місії, організовувати пограбування, брати участь у перегонах і так далі.
  • Саме завдяки GTA Online п'ята частина серії продовжує прекрасно продаватися. Цього літа тираж GTA V досяг майже 170 мільйонів копій, і це явно не межа.
  • У березні 2022 року вийшли версії Grand Theft Auto V для PlayStation 5, Xbox Series X і Series S. Вони допомогли підвищити результати продажів.

Вас також можуть зацікавити новини: