Let Me Solo Her в Elden Ring / фото PC Gamer

Let Me Solo Her майже відразу після релізу Elden Ring став легендою в фанатській спільноті гри. Користувач приходив на допомогу іншим людям у боях з Маленією, Клинком Мікелли — найскладнішим босом в екшен-RPG FromSoftware. При цьому його персонаж носив лише пов'язку на стегнах і горщик на голові. Гравець переміг головгада понад тисячу разів, а нещодавно він завершив ще більш шалене випробування. Він пройшов Elden Ring, в якому кожен ворог був Маленією.

На своєму YouTube-каналі Let Me Solo Нer транслював весь шлях. Під час недавнього стріму він переміг фінальну за рахунком Маленію і досяг поставленої мети. Однак перетворення всіх ворогів на найскладнішого боса — це не єдина перешкода, яку створив собі ентузіаст.

Let Me Solo Her зобов'язався отримати свій культовий шолом під назвою Посудина, який дарує Александер у Вулкані Гельмір. Щоб дістатися до потрібного місця, довелося пройти через лавові локації, наповнені Маленіями. А ще гравець пообіцяв не прокачувати здоров'я. І не дивлячись на таку колосальну кількість перешкод, Let Me Solo Her в черговий раз продемонстрував майстерність і дістався до фіналу.

Elden Ring — основні подробиці

  • Це рольовий екшен від японської студії FromSoftware, творців Dark Souls, Bloodborne і Sekiro: Shadows Die Twice.
  • Події гри розгортаються в світі під назвою Междуземье. Головний герой, Потьмянілий, повинен зібрати осколки Кільця Елдена, щоб стати єдиним правителем. Для цього необхідно перемогти шістьох напівбогів.
  • Геймплей проекту включає складні битви, прокачування і створення власної збірки персонажа, пошук секретів, крафт і поїздки на коні.
  • Elden Ring вийшла 25 лютого 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. На Metacritic вона отримала в середньому 95 балів від критиків і увійшла в сто найбільш високооцінених ігор всіх часів.

Вас також можуть зацікавити новини: