Червоний вовк Радагона / фото Elden Ring Wiki

Фанати Elden Ring продовжують шукати різні особливості, розкривати секрети гри і вбивати босів унікальними способами. До останніх, наприклад, відноситься управління одним пальцем у всіх боях. Але іноді в екшен-RPG FromSoftware відбуваються незрозумілі дивацтва. Одне з таких нещодавно показав відвідувач форуму Reddit під псевдонімом oz_marti. Користувач зміг дивним чином перемогти боса після смерті.

Гравець опублікував ролик, в якому показав фінальну частину битви з червоним вовком Радагона. Цей опціональний бос вбив героя oz_marti за допомогою потужної магічної стріли. А ось далі сталося щось незрозуміле.

В Elden Ring противники продовжують атакувати навіть після загибелі персонажа, тобто в момент, коли тіло падає на землю, а на екрані з'являється напис "ви померли". Червоний вовк Радагона тут не виняток: бос виконав атаку в стрибку з мечем в зубах. Він на мить вилетів за кадр, а коли приземлився, то втратив решту здоров'я. В результаті oz_marti здобув перемогу і отримав нагороду, будучи мертвим.

На Reddit припустили, що Червоний вовк Радагона під час стрибка зачепився за люстру. Через це система зарахувала продовження польоту, як падіння з висоти, і бос втратив майже половину здоров'я. Однак підтвердити теорію не вийде, тому що основна частина стрибка ворога залишилася за межами камери.

Elden Ring — основні подробиці

  • Це рольовий екшен від японської студії FromSoftware, творців Dark Souls, Bloodborne і Sekiro: Shadows Die Twice.
  • Події гри розгортаються в світі під назвою Междуземье. Головний герой, Потьмянілий, повинен зібрати осколки Кільця Елдена, щоб стати єдиним правителем. Для цього необхідно перемогти шістьох напівбогів.
  • Геймплей проекту включає складні битви, прокачування і створення власної збірки персонажа, пошук секретів, крафт і поїздки на коні.
  • Elden Ring вийшла 25 лютого 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. На Metacritic вона отримала в середньому 95 балів від критиків і увійшла в сто найбільш високооцінених ігор всіх часів.

Вас також можуть зацікавити новини: