Fallout: New Vegas / фото Windows Central

Fallout: New Vegas знаменита своєю варіативністю і простором для рольового відіграшу. Користувачі можуть приміряти різні образи — від щирого героя до лицемірного негідника, який скрізь шукає власну вигоду. А ось автор YouTube-каналу Nerbit вирішив приміряти незвичайну роль. Він пройшов Fallout: New Vegas, діючи, як колишній президент США Рональд Рейган.

Для початку блогер створив персонажа, який за зовнішністю максимально схожий на колишнього американського лідера. Потім Nerbit підібрав параметри, які відповідають характеру образу. А після початку гри ентузіаст насамперед роздобув костюм для презентабельності.

При проходженні Fallout: New Vegas блогер поставив собі головну ціль реалізувати аналог плану Рейгана зі створення системи ядерної оборони за допомогою лазерів. Для цього Nerbit роздобув "Алгоритм Евкліда" — унікальну зброю, що наводить удар з орбітального лазера "Архімед II". З його допомогою блогер влаштував справжній хаос в Пустках протягом всієї сюжетної лінії.

Детальніше про Fallout: New Vegas

  • Це рольова гра, реліз якої відбувся в 2010 році. За створення проєкту відповідала Obsidian Entertainment, а Bethesda Softworks, як власник прав на франшизу Fallout, значилася видавцем.
  • На запуску RPG відзначилася жахливим технічним станом. Однак це не завадило New Vegas стати культовою. Гру люблять за продуманий і варіативний сюжет, цікаві додаткові завдання і чудово реалізовану атмосферу постапокаліпсису.
  • Microsoft придбала Obsidian у 2018 році, а Bethesda Softworks — у 2021 році. Після цього фанати почали фантазувати про продовження New Vegas, адже розробники і власники прав увійшли до складу однієї компанії.
  • За даними інсайдера і редактора порталу VentureBeat Джеффа Грабба, розробка сиквела активно обговорювалася в минулому році. У створенні гри були зацікавлені як Obsidian з Bethesda, так і Microsoft. Однак з тих пір інформація щодо цього не надходила.

Вас також можуть зацікавити новини: