Star Wars Jedi: Survivor / скриншот

Спідранер під псевдонімом Hayete встановив кілька світових рекордів в Star Wars Jedi: Fallen Order. А після виходу сиквела ентузіаст почав підкорювати і його. Нещодавно професійний гравець відзначився помітним досягненням: він пройшов Star Wars Jedi: Survivor на максимальній складності "грандмастер" без отримання шкоди.

Весь забіг зайняв у Hayete 7 годин і 39 хвилин. Повний шлях спідранера можна побачити в ролику нижче. Відео розбито на фрагменти, в яких ентузіаст пояснює свою тактику і методи проходження без шкоди. Користувач за весь забіг не пропустив жодного удару або пострілу бластером. Правда, в одному з боїв з босом у головного героя все ж віднялося здоров'я. Але так задумано за сюжетом, і уникнути цього не вийде.

За словами Hayete, для проходження Star Wars Jedi: Survivor без шкоди знадобилося 170 годин тренувань. Ентузіаст напам'ять вивчив гру, щоб наперед знати про небезпеки і розуміти, як потрібно діяти. Наступна ціль спідранера — завершити проєкт на 100% без отримання пошкоджень. Це набагато складніше завдання, враховуючи бій з двома Огдо Богдо одночасно.

Star Wars Jedi: Survivor — основні подробиці

  • Події другої частини франшизи розгортаються через п'ять років після історії Fallen Order. Кел Кестіс перетворився з падавана на повноцінного джедая, який намагається вижити і протистояти Імперії на краю Галактики.
  • Бойова система в грі відсилає до Sekiro: Shadows Die Twice. Існують різні типи ударів, комбінацій та парирування, що дозволяє вивести ворога з рівноваги та здійснити критичну атаку.
  • Світ в проекті побудований за принципами метроідванії. Користувачі зможуть повертатися в уже відвідані місця, щоб за допомогою нових навичок пробиратися в раніше недоступні області.
  • Star Wars Jedi: Survivor вийде 28 квітня на ПК, PS5, Xbox One, Xbox Series X і S.

Вас також можуть зацікавити новини: