Ебонітовий воїн в Skyrim / фото The Unofficial Elder Scrolls Pages

Гравець під псевдонімом Priest_of_lord_Chaos з одного удару вбив Ебонітового воїна — найскладнішого боса в The Elder Scrolls V: Skyrim. Користувач не застосовував ніяких модифікацій або багів. Він навіть не посилював свої предмети за допомогою популярної вразливості під назвою "петля відновлення". Однак без хитрості все ж не обійшлося.

Теоретично вбити Ебонітового воїна одним ударом неможливо, навіть якщо повністю прокачати персонажа і знайти найкращу екіпіровку. Однак Priest_of_lord_Chaos потрапив в унікальну ситуацію. Перед битвою з босом гравця атакував легендарний дракон. Ентузіаст проходив Skyrim на рівні складності "експерт", тому ворог володів істотною силою.

Ебонітовий воїн приєднався до бійки. І судячи з усього, легендарний дракон зняв босові істотну кількість здоров'я. Це і дозволило Priest_of_lord_Chaos вбити головгада з одного удару.

Нагадаємо, Ебонітовий воїн з'явився в доповненні Dragonborn до Skyrim. Його можна зустріти випадково при подорожі світом або в таборі "Останній пост". Воїн шукає гідного противника, який здобуде над ним перемогу.

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: