Священнослужитель в Skyrim найняв вбивць, щоб усунути гравця на його весіллі / фото The Unofficial Elder Scrolls Pages

The Elder Scrolls V: Skyrim відрізняється своїми комплексними ігровими системами, які взаємодіють між собою. Завдяки цьому під час проходження можуть виникати божевільні історії. Наприклад, одного разу вкрадений сир став причиною масштабної бійки між жителями Ріфтена. А тепер не менш дивним випадком поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом DiaMat2040. Користувач розповів про змову на весіллі з несподіваним кінцем.

Ентузіаст опублікував відео своuj одруження з Лідією в храмі Мари в Skyrim. Під час церемонії можна помітити, як біля лівого виходу з'явився боєць в броні. Він сів на лавку і почав чекати, коли закінчиться одруження.

Після весілля гравець підійшов до воїна і почув: "Ми тут, щоб дати тобі урок". Боєць виявився найманим головорізом, який прибув з соратниками в храм для ліквідації користувача. DiaMat2040 переміг у бійці і знайшов на тілі одного з супротивників записку. У тексті говорилося, що замовником вбивства був жрець Мари на ім'я Бріель. Він весь час перебував у приміщенні храму. Але коли гравець підійшов до священнослужителя після бою, той лише привітав з весіллям.

Раніше фанати Skyrim з'ясували, що Бріель посилає головорізів до користувачів, які крадуть його речі. Однак цього разу вбивці прийшли прямо на весілля в храм, де знаходився замовник. Ось так і виникла дивовижна історія.

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: