Call of Duty: Modern Warfare II / фото Infinity Ward

Умілі користувачі в Call of Duty: Modern Warfare II часом роблять дуже видовищні вбивства супротивників. Наприклад, у лютому ми писали, як користувач усунув ворога з пістолета Desert Eagle на дистанції 130 метрів. А зараз набагато вагомішим досягненням відзначився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом SpawnTubing. Він ліквідував всю ворожу команду за перші секунди матчу.

Умілий гравець опублікував відео, на якому показав вбивство всіх супротивників. Відразу після старту SpawnTubing здійснив низку пострілів зі снайперської гвинтівки через стіну будинку навпроти. Всі кулі потрапили в цілі, і в результаті загинула вся команда.

Користувач не застосовував забороненого ПЗ або читів, хоча один із союзників жартома звинуватив його в шахрайстві. На відео немає слідів нечесної поведінки SpawnTubing. Найімовірніше, він знав точки появи супротивників. Карти в Call of Duty: Modern Warfare II компактні, а патрони для снайперської гвинтівки прошивають стіни завдяки високій забійній силі. Звичайно, не обійшлося без везіння, але випадок все одно вийшов унікальним.

Call of Duty: Modern Warfare II: основні подробиці

  • У грі реалізована сюжетна кампанія, присвячена глобальному конфлікту за участю фахівців ОТГ-141, мексиканського наркокартелю і терористичного угруповання Аль-Катала. При проходженні користувачі зустрінуться з безліччю знайомих персонажів, наприклад, повернеться Гоуст.
  • Розробники з Infinity Ward ввели кілька помітних геймплейних нововведень. Сюди відносяться стрільба з уступу і плавання.
  • Мультиплеєр в шутері включає два типи карт і безліч режимів. До останніх, наприклад, відносяться "Порятунок ув'язненого" і "Вторгнення".
  • Кооперативні "Спецоперації" повернулися в оновленому і покращеному форматі.
  • Call of Duty: Modern Warfare II вийшла 28 жовтня 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: