Call of Duty: Modern Warfare II / фото Infinity Ward

У багатокористувацьких матчах Call of Duty: Modern Warfare II умілі гравці нерідко здійснюють видовищні вбивства ворогів. Одне з них нещодавно опублікували на форумі Reddit. Користувач усунув противника на відстані понад 130 метрів з пістолета Desert Eagle.

Вбивство записав на свій рахунок гравець під псевдонімом IKingofredlions. Він опублікував відео, на якому продемонстрував фрагмент матчу. Користувач вибрав пістолет .50 GS, аналог Desert Eagle в Call of Duty: Modern Warfare, вибіг на відкриту місцевість і почав стежити за дахом будинку вдалині.

Потім IKingofredlions помітив противника і відкрив вогонь. Користувач відстріляв обойму, але поцілив лише один раз. Зате після перезарядки він здійснив одразу два влучних попадання у ворога. Друга куля позбавила противника залишків здоров'я. В цей час на екрані з'явилася відмітка, що IKingofredlions усунув суперника з відстані 131,24 метра.

Call of Duty: Modern Warfare II: основні подробиці

  • У грі реалізована сюжетна кампанія, присвячена глобальному конфлікту за участю фахівців ОТГ-141, мексиканського наркокартелю і терористичного угруповання Аль-Катала. При проходженні користувачі зустрінуться з безліччю знайомих персонажів, наприклад, повернеться Гоуст.
  • Розробники з Infinity Ward ввели кілька помітних геймплейних нововведень. Сюди відносяться стрільба з уступу і плавання.
  • Мультиплеєр в шутері включає два типи карт і безліч режимів. До останніх, наприклад, відносяться "Порятунок ув'язненого" і "Вторгнення".
  • Кооперативні "Спецоперації" повернулися в оновленому і покращеному форматі.
  • Call of Duty: Modern Warfare II вийшла 28 жовтня 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: