Виш перший трейлер гри про Індіану Джонса від авторів Wolfenstein / фото Machine Game

Студія Machine Games і Тодд Говард провели першу демонстрацію Indiana Jones and the Great Circle – екшена про Індіану Джонса, де гравці опиняться "прямо в шкурі знаменитого археолога". 

Багато хто очікував, що гра буде екшеном від третьої особи в стилі Uncharted, але, як виявилося, ігровий процес буде в основному відбуватися від першої особи. Втім, в катсценах і деяких геймплейних моментах ми все ж будемо повністю бачити персонажа.

При цьому проєкт не буде банальним шутером від першої особи: це, скоріше, адвенчура, де гравці зможуть самі прокладати собі шлях, користуючись різними інструментами. Серед них – вірний батіг Індіани Джонса, за допомогою якого вийде як усувати ворогів, так і долати перешкоди.

Зовнішність головному герою подарував Харрісон Форд, а дії Indiana Jones and The Great Circle розгортаються між фільмами "У пошуках втраченого ковчега" і "Останній хрестовий похід". 

Реліз гри відбудеться вже цього року на ПК і Xbox Series, але поки без точної дати. З дня релізу екшен буде доступний підписникам Xbox Game Pass. 

Вас також можуть зацікавити новини: