Космічна рольова гра Starfield від творців Skyrim майже готова до виходу / фото Bethesda

Судячи з нових інсайдерських даних, космічна рольова гра Starfield обійдеться без переносів. Надійний інформатор повідомив, що створення проекту практично завершилося. Тепер Bethesda Game Studios потрібно лише відполірувати RPG і перевірити працездатність всіх систем.

Читайте такожКіт у космосі і красиві кораблі: вийшов новий ролик про екшен-RPG Starfield від творців SkyrimВідомостями поділився інсайдер під псевдонімом Skullzi. Раніше він публікував скріншоти з альфа-версії проекту, так що інформатор точно має джерела серед розробників або тестувальників. На своєму акаунті в Twitter Skullzi виклав подальший план дій Bethesda. Студія буде полірувати головні джерела звуків і світла, реагувати на отримані відгуки, визначати і перевіряти системні можливості.

Розробники також займуться оптимізацією і тестуванням Starfield на цільових платформах. А якщо у команди залишиться час, то вона проведе ще один раунд полірування. У Мережі вже встигли пожартувати щодо відповідального підходу Bethesda. Користувачі кажуть, що Starfield може стати першою грою студії без багів.

Відео дня
Starfield / фото Bethesda

Детальніше про Starfield

  • Вивчення космічних просторів — одне з головних занять в проекті. За словами розробників, на досліджуваних планетах користувачі зможуть займатися безліччю "забавних речей".
  • Показані в грі технології будуть схожі на сучасні, так як розробники не хотіли сильно заглиблюватися в футуризм.
  • Starfield вийде 11 листопада 2022 року на ПК, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: