Офіційний дизайн PlayStation 5 / playstation.com

Ігрові консолі нового покоління будуть відрізнятися в ціні. PlayStation 5 буде дорожчою за Xbox Series X, тому що Sony не стане продавати свою нову приставку у збиток, як це може зробити Microsoft.

Як передає портал Wccftech, про це повідомив інсайдер під ніком Dusk Golem.

Читайте такожSony зробить 10 мільйонів PlayStation 5 до кінця цього року

Відео дня

За словами інсайдера, Microsoft буде компенсувати занадто низьку ціну Xbox Series X сервісом Game Pass, який за певну плату в місяць надає користувачам доступ до цілої бібліотеки ігор.

При цьому Dusk Golem зазначив, що Xbox Series X демонструю хорошу продуктивність в мультиплатформових іграх. У той час як у PlayStation 5 спостерігаються проблеми навіть при роздільній здатності 1080р і 60 кадрах на секунду. Однак інсайдер додав, що в ексклюзивних іграх у PS5 немає проблем з продуктивністю.

Офіційний дизайн Xbox Series X / скріншот з трейлеру

Наразі ні Sony, ні Microsoft ще не оголошували ціну на свої нові консолі, які вийдуть вже наприкінці цього року. Обидві компанії мають фінансові можливості, щоб на старті продавати пристрої собі в збиток — аби зробити привабливу ціну для покупців. Однак Sony і Microsoft чекають, поки хтось із них перший оголосить офіційну ціну. Очікується, що обидві компанії зроблять це наприкінці серпня.

Нагадаємо, інсайдер Dusk Golem вже неодноразово ділився достовірною інформацією. У березні він розповів про те, що Capcom працює над новою грою в серії Resident Evil. Нею виявилася восьма частина з підзаголовком Village, яку представили в червні.