Sony відклала велике ігрове шоу з безліччю анонсів через Microsoft / фото Player One

Чутки про велику ігрову презентацію Sony витають в Мережі вже кілька місяців поспіль. І це не дивно, адже компанія проводить такі заходи щорічно. Спочатку інсайдери говорили, що шоу відбудеться у вересні, потім — у жовтні. Однак тепер з'явилася інформація про перенесення заходу. Нібито Sony прийняла таке рішення через угоду Microsoft з Activision Blizzard.

Такою інформацією поділилася інсайдер Міллі Аманд на своєму акаунті в Twitter. Раніше вона публікувала правдиві відомості про ігри та продукцію японської компанії.

"Поточне розслідування CMA щодо придбання компанією MS компанії AB дійсно затримало будь-які плани Sony щодо проведення презентацій. Ексклюзивні ігри та IP від провідних внутрішніх студій були "заблоковані". Sony вважає, що демонстрація додасть вагомості аргументам MS. Silent Hill і [секретна гра] Кодзіми були частиною шоу. Початковий анонс демонстрації був запланований на 11 жовтня, а сама демонстрація відбулася б 20 жовтня. Sony поки поставила [презентацію] на паузу", — написала Аманд.

Відео дня

Sony проти угоди Microsoft і Activision Blizzard

  • У серпні японська компанія заявила, що Call of Duty важлива для PlayStation, і зараз ніхто не здатний створити конкурента франшизі шутерів від Activision Blizzard. Коли CoD перестане виходити на PS, це буде ударом для платформи.
  • Генеральний директор PlayStation Джим Райан літав до Брюсселя, щоб особисто висловити стурбованість майбутньою угодою Microsoft з Activision Blizzard.
  • В середині вересня антимонопольні органи Великобританії і Європи вирішили провести поглиблене розслідування майбутньої покупки. Sony привітала це рішення і заявила, що поглинання матиме "серйозні негативні наслідки для геймерів і майбутнього ігрової індустрії".

Вас также могут заинтересовать новости: