Популярна гра Fall Guys доступна безкоштовно передплатникам PS Plus / фото Devolver Digital

Весела аркадна гра Fall Guys: Ultimate Knockout вийшла всього тиждень тому і несподівано для всіх стала дуже популярною. Багато компаній почали пропонувати свої унікальні скіни для персонажів гри.

Автор серії Mortal Kombat, Ед Бун, на своїй сторінці в Twitter запропонував версії скінів для Fall Guys в стилі бійців з файтинга MK.

Персонажі Fall Guys в стилі бійців Mortal Kombat / twitter.com/noobde

Студія Konami показала костюмів для Fall Guys в стилі Соліда Снейка, головного героя серії Metal Gear.

Скіни в стилі Metal Gear / twitter.com/KonamiUK

Крім того, до флешмобу приєдналися навіть компанії, які ніяк не пов'язані з ігровою індустрією. Так, наприклад свій скін для Fall Guys запропонувала мережа супермаркетів Walmart.

Варіант скіна від мережі супермаркетів Walmart / twitter.com/WalmartCAGaming

Американська компанія швидкого харчування KFC створила скін полковника Сандерса для персонажів гри Fall Guys. KFC поцікавилися у розробників, скільки потрібно ретвітів, щоб вони додали цей костюм у гру.

Скін полковника Сандерса для гри Fall Guys / twitter.com/kfcgaming

Це вже не перший раз, коли KFC звертає увагу на ігрову індустрію. У компанії є окремі сторінки KFC Gaming в YouTube та Twitter. Ці сторінки орієнтовані на аудиторію геймерів. Наприклад, в липні мережа швидкого харчування побудувала фірмовий ресторан в грі Animal Crossing: New Horizons. А в червні після презентації PlayStation 5 компанія KFC жартома представила власну ігрову консоль.

Трейлер KFConsole

Що таке Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout — це багатокористувацька аркада від студії Mediatonic. У грі 60 учасників проходять п'ять раундів з різними випробуваннями — від футболу і бігу з перешкодами до крадіжки хвостів у суперників. З кожним новим раундом кількість гравців зменшується. Переможе той, хто першим дійде до фіналу.

Трейлер Fall Guys: Ultimate Knockout

  • Fall Guys в день релізу потрапила в роздачу сервісу PS Plus на PlayStation 4, де буде доступна для скачування передплатникам весь серпень. А в магазині цифрової дистрибуції Steam вона обійдеться користувачам у 279 грн.
  • У першу добу після релізу в Fall Guys зіграло 1,5 мільйона осіб.
  • В Steam гру купило понад 2 мільйони осіб.
  • На стрімінговому майданчику Twitch у Fall Guys понад 134 тисяч глядачів.
  • Перший кіберспортивний турнір з Fall Guys з призовим фондом в $ 25 тисяч пройде 28 серпня.