Killing Floor 2 / store.steampowered.com

В кооперативному шутері Killing Floor 2 стартували безкоштовні вихідні. Акція триватиме до 15 червня у магазині цифрової дистрибуції Steam.

Читайте такожЗухвалий нащадок CS:GO та Overwatch. Огляд шутера Valorant

Також днями гра отримала оновлення під назвою Perilous Plunder. Патч додав у гру мапу Desolation та повернув традиційний літнє захід, в межах якого гравці билися з особливими мутантами. Ще у Killing Floor 2 додали більше зброї та косметичних предметів.

Крім того, до 25 червня шутер можна отримати в Steam зі знижкою 67% – за 125 грн.

Трейлер Killing Floor 2

Що таке Killing Floor 2

Killing Floor 2 – це сіквел кооперативного шутера, в якому шестеро гравців повинні битися з мутантами. Дії гри відбуваються в Європі через місяць після подій першої частини. Користувачам належить вирушити в гарячі точки, заражені мутантами, щоб знищити їх. У Killing Floor 2 є декілька ігрових режимів. Наприклад, в режимі Survival гравці повинні знищити кілька хвиль мутантів, а потім битися з босом. А в режимі Versus Survival одна команда грає за людей, а друга керує мутантами.

Гра вийшла у 2016 році на ПК, PlayStation 4 та Xbox One. На агрегаторі рецензій Metacritic ПК-версія Killing Floor 2 отримала 75 балів від критиків та 7,7 бала від гравців.

Зіграти безкоштовно у Killing Floor 2 можна тут.