Консоль PlayStation 4 Pro в дизайні гри The Last of Us Part II / playstation.com

Минуло два тижні з моменту релізу другої частини The Last of Us. На честь виходу довгоочікуваного екшену УНІАН запускає конкурс, в якому розіграє серед читачів лімітовану консоль PS4 Pro в унікальному дизайні з геймпадом DualShock 4 та копією The Last of Us Part II в комплекті!

The Last of Us Part II стала найбільш обговорюваною грою на агрегаторі Metacritic. У неї вже понад 100 тисяч відгуків від користувачів, а також понад 4 мільйонів проданих копій. Але вам вона дістанеться безкоштовно!

Щоб особисто познайомитися з грою і пройти її на консолі PS4 Pro з унікальним дизайном, потрібно виконати декілька умов:

Відео дня

Умови конкурсу:

  • Напишіть в коментарях до посту з конкурсом у Facebook, чому ви хочете пройти цю гру;
  • Поділіться нашим постом про конкурс на своїй особистій сторінці в Facebook (в режимі «для всіх»);
  • Підпишіться на сторінку PlayStation Ukraine у Facebook
  • Підпишіться на телеграм-канал УНІАН Ігри
  • Дайте правильні відповіді на запитання вікторини в Google-формі (посилання закріплене в нашому телеграм-каналі).

Пам'ятайте, переможець може бути лише один!

Рівно за тиждень ми підіб'ємо підсумки конкурсу і розіграємо лімітовану консоль PS4 Pro з геймпадом DualShock 4 та копією гри The Last of Us Part II серед тих, хто виконав всі умови нашого змагання.

Нагадаємо: екшн The Last of Us Part II вийшов 19 червня на PS4. Серед інших ексклюзивів PlayStation 4 гра стала такою, що продається найшвидше. До того ж Part II стала наймасштабнішим проектом студії Naughty Dog. Нашу рецензію на гру ви можете прочитати тут.