Вийшов новий геймплейний ролик God of War Ragnarök / фото Santa Monica Studio

Раніше на цьому тижні Santa Monica Studio і Sony розкрили подробиці бойової системи God of War Ragnarök. Вони розповіли про головні принципи битв, спеціальні атаки Кратоса, оновлену систему щитів та інше. А тепер все це показали в свіжому геймплейному ролику.

Відео опублікували на YouTube-каналі Game Informer. Портал буде протягом місяця ділитися ексклюзивними матеріалами, пов'язаними з God of War Ragnarök, тому що екшен Santa Monica Studio став головною темою нового випуску журналу видання.

У ролику можна побачити спеціальні атаки Кратоса, які будуть застосовуватися при натисканні на трикутник. Вони завдають стихійних пошкоджень і залежать від зброї в руках головного героя. Левіафан дозволить атакувати льодом, а Клинки Хаосу — вогнем. Один з фрагментів демонструє, як Кратос проводить цілу серію елементальних атак.

Частину відео присвятили застосуванню щитів. Глядачам показали, як головний герой використовує в бою Кам'яну стіну. Цей щит дозволяє накопичувати енергію від ворожих ударів, а потім викидати її у вигляді хвилі.

У ролику також присутні кілька цікавих деталей. Атрей обзавівся новими ударами і здібностями, наприклад, він може хапати ворога і душити лук. А Клинки Хаосу тепер служать таким собі аналогом гака-кішки, адже дозволяють притягатися до платформ.

God of War Ragnarök — основні подробиці

  • Це продовження God of War 2018 року — м'якого перезапуску серії в антуражі скандинавської міфології.
  • За сюжетом сиквела головний герой Кратос і його син Атрей повинні запобігти Рагнароку — загибелі богів і всього сущого.
  • Центральними ворогами в God of War Ragnarök будуть Фрейя і Тор, а Тюр, судячи з усього, стане союзником протагоніста.
  • У продовженні серії з'являться нові противники, вміння і локації, наприклад, світ Свартальфахейм.
  • God of War Ragnarök вийде 9 листопада 2022 року на PS5 і PS4.

Вас також можуть зацікавити новини: