Mafia: Definitive Edition вийде 25 вересня / microsoft.com

Видавець 2K Games та розробники зі студії Hangar 13 опублікували ролик, в якому поділилися новими подробицями ремейка легендарної гри Mafia з підзаголовком Definitive Edition.

Геймплей Mafia: Definitive Edition

Дія ремейка, як і оригіналу розгортається у вигаданому американському місті Лост-Хевен в 1930-роки. Сюжет розповідає про колишнього таксиста Томмі Анджело і його становлення в рядах мафії.

У Hangar 13 розповіли, які зміни їм довелося внести в ремейк гри, яка вийшла 18 років тому.

  • У Mafia: Definitive Edition оновлений і частково переписаний сценарій;
  • Перероблені катсцени і переписана озвучка;
  • Повністю перероблене місто. У ньому з'явилося більше об'єктів, з якими можна взаємодіяти;
  • Для ремейка був повністю перероблений ігровий движок;

Також в Mafia: Definitive Edition були перероблені ігрові сцени на догоду кінематографічності. Однак деякі критики зазначили, що це не у всіх випадках пішло грі на користь. Водночас всі ключові завдання, включаючи знамениту місію, в якій потрібно змагатися на гоночних автомобілях, були дбайливо відтворені в рімейку.

Mafia: Definitive Edition вийде 25 вересня на ПК, PlayStation 4 та Xbox One.

Нагадаємо, оригінальна Mafia з підзаголовком The City of Lost Heaven вийшла 2002 році на ПК. Через два роки її перенесли на PS2 і Xbox. Гра отримала схвальні відгуки користувачів і критиків, а незабаром стала культовою. Сиквел вийшов у 2010 році на ПК, PS3 та Xbox 360. Реліз третьої частини відбувся у 2016 році на ПК, PS4 та Xbox One.