З'явилися фото зі знімального майданчика серіальної екранізації Fallout / фото з соцмереж

У Мережі з'явилися фотографії зі знімального майданчика серіальної екранізації знаменитої серії постапокаліптичних RPG Fallout. Їх зробили в Стейтен-Айленді, одному з п'яти округів Нью-Йорка.

На знімках можна детально розглянути знищені в результаті ядерного удару автомобілі. Від них залишився тільки каркас, який з часом покрився іржею і брудом. А ось побите, але чисте лобове скло в одній з машин виглядає не дуже правдоподібно.

Фотографії також демонструють напівзруйновану будівлю одного з супермаркетів мережі Super Duper Mart. Вона поширена на сході США, тобто як мінімум частина подій серіалу розгортатимуться в регіонах, які добре відомі фанатам Fallout. Творці шоу можуть показати постапокаліптичні версії Делавера або Вірджинії.

Відео дня

Fallout — що відомо про серіал

  • За виробництво шоу відповідає студія Kilter Films, яка знімала "Світ Дикого Заходу". Стрічка створюється в партнерстві з Amazon Studios і вийде в сервісі Amazon Prime.
  • Згідно із заявами ЗМІ, шоураннерами картини стали Грехем Вагнер — сценарист і продюсер "Кремнієвої долини" та "Офісу", і Женева Робертсон-Дуорет — автор сценаріїв "Tomb Raider: Лара Крофт" 2018 року і "Капітан Марвел".
  • Пілотний епізод поставить Джонатан Нолан, брат Крістофера Нолана і сценарист багатьох його фільмів.
  • Шоу збереже іронічний гумор і "різкий тон", якими славиться ігрова серія Fallout.
  • Картину почали знімати в Нью-Йорку влітку 2022 року. Подробиці сюжету і дата виходу поки відсутні.

Вас також можуть зацікавити новини: