З'явився сюжетний трейлер і скріншоти Horizon Forbidden West / фото Sony

Guerrilla Games і Sony продовжують активно рекламувати Horizon Forbidden West. Вони поділилися з аудиторією коротким сюжетним трейлером гри, а також новими скріншотами. Одночасно з цим свіжі деталі проекту розкрило видання GameInformer.

Новий скріншот Horizon Forbidden West / фото Sony

Читайте такожВ інтернет злили майже повну версію Horizon Forbidden West – гру запустили на PS4У ролику показується, як Елой готується відправитися на Захід. Вона повинна знайти порятунок від невідомої напасті, яка знищує посіви і робить роботів агресивними. За словами головної героїні, "колись корисні машини пішли в рознос". Щоб врятувати свій народ, дівчина відправиться в раніше незвідані західні землі і спробує знайти ліки.

Новий скріншот Horizon Forbidden West / фото Sony

Компанію Елой складуть вірні друзі — Еренд і Варл. Згідно з даними GameInformer, супутникам героїні відведена важлива роль у сюжеті. Вони будуть супроводжувати її переважну частину проходження.

Новий скріншот Horizon Forbidden West / фото Sony

Що стосується нових скріншотів, то на них показана Елой в оточенні різних персонажів. Sony також опублікувала ключовий малюнок проекту, який присутній у самому верху матеріалу.

Новий скріншот Horizon Forbidden West / фото Sony

Свіжі подробиці Horizon Forbidden West

  • Головним противником стане плем'я Регалла. Воно навчилося контролювати машини, і судячи зі слів розробників, в цьому їм допоміг знайомий гравцям персонаж з першої частини франшизи.
  • У Horizon Forbidden West з'явиться багато нових героїв. Один з них зображений на скріншоті вище — це лютий воїн Коталло з племені Тенакт. За словами розробників, історія персонажа буде дуже особистою.
  • Голлівудська актриса Керрі-Енн Мосс виконала в проекті загадкову жінку в білому. Таємниці цієї героїні гравці повинні розкрити самостійно.
  • Horizon Forbidden West вийде 18 лютого 2022 року на PS4 і PS5.
Новий скріншот Horizon Forbidden West / фото Sony

Вас також можуть зацікавити новини: