Assassin's Creed Mirage / фото Ubisoft

Assassin's Creed Mirage ще з моменту анонсу позиціонувалася, як духовний спадкоємець перших частин серії і повернення до витоків. Це стосується не тільки геймплея, але і масштабів. Нещодавно Ubisoft поділилася інформацією про розміри світу. Зі слів представників студії стало відомо, що свіжа гра навіть близько не зможе зрівнятися з Valhalla, Odyssey і Origin.

Ведучі YouTube-каналу Easy Allies поспілкувалися з розробниками в рамках Summer Game Fest. Вони запитали авторів, наскільки великим буде світ у Assassin's Creed Mirage. На це представники Ubisoft заявили, що карта можна порівняти з Константинополем з Revelations і Парижем з Unity.

Така відповідь вийшла трохи дивною, адже між двома містами зі згаданих ігор є суттєва різниця в масштабах. Площа Константинополя становить 0,91 кв. км, а Парижа — 2,4 кв. км, тобто в два з половиною рази більша.

Відео дня

Із заяви розробників можна зробити висновок, що Багдад і його околиці в Assassin's Creed Mirage займуть від 1 до 2 кв. км. за розміром гра і близько не зрівняється з останніми частинами франшизи. Наприклад, в Valhalla був відкритий світ площею 140 кв. км, а в Odyssey — 130,4 кв. км.

Assassin's Creed Mirage — головні подробиці

  • Події гри розгортаються між 860-ми і 870-ми роками. Місцем дії стане Багдад, який розділений на чотири райони. Жителі міста будуть активно реагувати на дії Басіма.
  • Геймплей в проекті натхненний дебютними частинами франшизи. Рольових елементів, наприклад, підвищення рівня і вибору реплік в діалогах, не буде. Зате з'являться нові анімації, а всі аспекти ігрового процесу стануть більш відточеними.
  • Основний акцент робиться на стелсі і елементах геймплея, які були присутні в ранніх частинах франшизи.
  • Басім володіє власним аналогом орлиного зору.
  • Assassin's Creed Mirage вийде в 2023 році на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. Передзамовлення гри вже доступно — за нього передбачено бонусний квест "Сорок розбійників". Користувачі також можуть замовити колекційне видання з фігуркою Басіма, стілбуком і скіном в стилі "Принца Персії".

Вас також можуть зацікавити новини: