Вийшов тизер екранізації ігрової серії Gran Turismo / скриншот з відео

Sony Pictures Entertainment представила перший ролик, присвячений екранізації знаменитої гоночної серії Gran Turismo. А повноцінний трейлер вийде пізніше сьогодні, 2 травня.

На відео демонструються персонажі Девіда Харбора та Орландо Блума. Вони підтримують головного героя Джанна Марденборо у виконанні Арчі Мадекве під час змагання.

У ролику звучить лише одна фраза. Персонаж Блума каже: "Ласкаво просимо до місця в гоночній історії". Але зате відео включає кілька кадрів з гоночними заїздами. Глядачам показали болід головного героя з різних сторін і входження в повороти. Творці фільму явно намагалися передати відчуття високих швидкостей на трасах. Наскільки добре це вийшло, вдасться дізнатися тільки після прем'єри.

Фільм Gran Turismo — інші подробиці

  • За сценарій картини відповідають Джейсон Холл ("Бабій", "Снайпер", "Відважні") і Зак Бейлін ("Король Річард").
  • Асад Кізілбаш і Картер Свон з PlayStation Production, а також Даг Белград і Дана Брунетті займаються продюсуванням. А творець гри Кадзунорі Ямауті і Холл виступають виконавчими продюсерами.
  • Сюжет присвячений підлітку Джанну Марденборо, який завдяки ігровій серії Gran Turismo переміг в реальному турнірі і вирішив стати професійним гонщиком.
  • Зйомки фільму розпочалися наприкінці вересня в Європі, а реліз відбудеться 11 серпня 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: