Metal: Hellsinger вийде у 2021 році / ілюстрація The Outsiders

Реліз ритм-шутера Metal: Hellsinger відбудеться наступного року на ПК, консолях поточного покоління, а також PlayStation 5 та Xbox Series X.

Про це повідомили розробники гри зі студії The Outsiders.

«Ми прагнемо створити найкрутішу "металеву" гру. Або, як мінімум, наблизитися до цього. Віддати данину поваги грандіозності, захопленню і люті металу не тільки в музиці, але і в художньому стилі, персонажах і світі гри. Намагатися досягти цієї мети – саме по собі величезне задоволення, і наразі нам кортить випустити наше дітище у світ, де всі зможуть у нього зіграти», – говорить креативний директор студії The Outsiders Девід Голдфарб.

Трейлер Metal: Hellsinger

Що таке Metal: Hellsinger

Metal: Hellsinger – це ритм-шутер від першої особи, в якому потрібно стріляти в такт музиці. Це дозволяє збільшувати силу героя і прискорювати ритм. На кожному рівні гравців чекає власна пісня, і кожна з них поділена на кілька шарів. Успіхи користувача впливають на те, скільки шарів відтворюється одночасно. Починається все з атмосферного фону, але в підсумку перетворюється на повноцінний потужний метал. В саундтреку гри будуть композиції таких гуртів, як Trivium та Arch Enemy.