Лю Кенг та Кунг Лао – культові персонажі гри у новій екранізації / фото ew.com

У мережі з'явилися перші карди нового фільму за мотивами гри Mortal Kombat. Прем'єра картини відбудеться 16 квітня 2021 року. Стрічка з'явиться одночасно в кінотеатрах та стрімінговому сервісі HBO Max.

Дебютні кадри і подробиці екранізації опублікувало видання Entertainment Weekly.

Стрічка розповість про персонажа, якого ще не було в іграх серії. Головним героєм виступить Коул Янг – боєць MMA. Його зіграв Льюіс Тан (серіал "У пустелі смерті"). За сюжетом чаклун Шанг Цунг відкриває полювання на героя. У спробах врятуватися Янг потрапляє в храм бога грому – Рейдена. Тут він разом з іншими бійцями буде тренуватися, щоб захистити Земне царство.

Відео дня

Також в картині знайшлося місце класичному сюжету з Mortal Kombat – протистоянню Саб-Зіро та Скорпіона.

Саб-Зіро / фото ew.com

У пролозі глядачам покажуть феодальну Японію і культових бійців до того, як вони отримали надприродні сили.

Бі-Хан та Ханзо Хасаші – майбутні Саб-Зіро і Скорпіон / фото ew.com

Крім того, шанувальники файтинга побачать в екранізації багато знайомих персонажів – Джакса, Соню Блейд, Лю Кенга, Кунг Лао, Кано, Мілену та інших.

Джакс – один з найвідоміших героїв файтингу / фото ew.com

Про фільм Mortal Kombat

  • Прийдешня картина стане новою екранізацією знаменитої серії файтингов. У фільмі зіграли Хіроюкі Санада ("Месники: Фінал"), Джо Таслім ("Рейд"), Таданобу Асано ("Тор: Рагнарок") та інші актори.
  • Сценаристом фільму став Грег Руссо, а режисерське крісло зайняв австралійський постановник Саймон МакКуойд. Для них екранізація Mortal Kombat стала першою повнометражною картиною в кар'єрі.
  • Дебютанти обіцяють, що фільм буде відповідати духу серії кривавих файтингів. Він вже отримав віковий рейтинг 17+.
  • Спочатку стрічку збиралися випустити 15 січня 2021 року, але пізніше дату перенесли через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, що Mortal Kombat – це один з найвідоміших файтингов в світі. Перша частина гри вийшла в 1992 році. Через свою жорстокість гра привела в США до створення ESRB – спеціальної комісії, яка визначає віковий рейтинг ігор. У 1995 році за мотивами гри вийшов фільм "Смертельна битва". Його зняв Пол У. С. Андерсон – майбутній чоловік Мілли Йовович, який згодом займеться екранізаціями ігор Resident Evil та Monster Hunter.