Новий сервіс ще не представлений офіційно / фото videogameschronicle.com

Сьогодні на польській версії сайту PlayStation з'явилася сторінка PS Plus Video Pass – нового сервісу, що дозволяє передплатникам дивитися фільми Sony, серед яких "Веном", "Бладшот" та інші.

Як передає видання Video Games Chronicle, незабаром компанія видалила сторінку сервісу. Однак на збережених скріншотах можна побачити, що PS Plus Video Pass буде активний з 22 квітня 2021 року по 22 квітня 2022-го.

Сторінка PS Plus Video Pass на польському сайті PlayStation / фото videogameschronicle.com

Пізніше в Sony підтвердили, що працюють над сервісом PlayStation Plus Video Pass. Передплатники отримають доступ до 20 фільмів компанії, і кожні три місяці бібліотека буде поповнюватися новими стрічками.

Відео дня

Тестування нового сервісу триватиме цілий рік і тільки на території Польщі. Якщо PS Plus Video Pass виявиться популярним, компанія подумає над його запуском в інших країнах.

Нагадаємо, раніше в компанії заявляли, що з 31 серпня 2021 року в PS Store не можна буде купити або взяти на прокат фільми і серіали. Крім того, нещодавно Sony уклала угоду з Netflix, згідно з якою всі фільми виробництва студії з 2022 року виходитимуть на стрімінговій платформі.