Для The Witcher 3 випущено величезне оновлення для ПК і консолей / Скріншот з гри

Польський розробник CD Projekt RED раптово випустив масштабне оновлення для гри "Відьмак 3: Дике полювання", яке обіцяє зробити ігровий процес ще захопливішим.

Інформація про це з'явилася на офіційному сайті проєкту. Оновлення під номером 4.04 доступне на ПК, а також консолях PlayStation, Xbox і Switch.

Оновлення покращує роботу гри на всіх платформах: до них відносяться виправлення низки багів та помилок, коригування ігрового процесу та загальне поліпшення якості життя. Також гравцям доступний новий контент, присвячений виходу третього сезону "Відьмака" від Netflix.

Відео дня

Оновлення також приносить довгоочікувану функцію крос-прогресу у версію гри для консолей Nintendo Switch. Це означає, що гравці зможуть переходити гру між різними платформами, зберігаючи свій прогрес.

Всього список змін, які з'явилися в "Відьмаку 3" з виходом версії 4.04, налічує більше ніж 50 пунктів. Повний перелік змін ви знайдете тут.

Настав час перепройти: для 'Відьмака 3' раптово вийшло величезне оновлення

Коротко про The Witcher 3: Wild Hunt

  • The Witcher 3: Wild Hunt – це завершальна частина трилогії "Відьмак", створеної за мотивами однойменної серії романів Анджея Сапковського.
  • Гра розповідає про пригоди професійного мисливця на чудовиськ, Геральта з Рівії, який відправляється в подорожі по світу, щоб знайти свою усиновлену дочку і розібратися в загадці свого минулого.
  • "Відьмак 3" вийшов 19 травня 2015 року на ПК, PlayStation 4 та Xbox One. Некстген-версія гри вийшла у грудні 2022.
  • Третю частину захоплено прийняли критики і користувачі. Творіння CD Projekt RED вважається однією з найкращих ігор в історії і зробило значний вплив на індустрію.

Вас також можуть зацікавити новини: