Кооперативний екшен Condor / фото Remedy Entertainment

Фінська студія Remedy Entertainment оголосила про створення спін-оффу для науково-фантастичного екшену Control. Проект отримав робочу назву Condor, і розрахований на спільну гру для чотирьох осіб.

Як повідомили розробники на своєму сайті, користувачі кооперативного PvE-екшену будуть збиратися у групи по чотири людини, і вирушати в світ Control, де належить битися з різноманітними ворогами.

Бюджет проекту Condor становить 25 мільйонів євро, а видавцем знову виступить компанія 505 Games. Гра вийде на ПК, Xbox Series X/S та PlayStation 5. Більше подробиць студія повідомить пізніше.

Трейлер Control

Коротко про Control

  • Control – це науково-фантастичний екшн, дії якого розгортаються в Бюро, секретному агентстві, розташованому в Нью-Йорку. Гравець бере на себе роль дівчини Джессі Фейден, яка потрапляє всередину Бюро після того, як будівлю атакували потойбічні сили. Несподівано для себе, Джессі призначають директором організації. Тепер їй потрібно розібратися з тим, що відбувається, а також розв'язати особисті проблеми – знайти зниклого брата.
  • У розпорядженні гравця не тільки незвичайна вогнепальна зброя, але й надприродні здібності.
  • Control вийшов 27 серпня 2019 року і отримав позитивні відгуки від користувачів та ЗМІ. Екшен номінували на 11 премій BAFTA. Продажі гри перевищили 2 мільйони копій.