Super Mario RPG / фото IGN

Флагманом недавньої презентації Nintendo Direct стала Super Mario Bros. Wonder. Однак це не єдина гра у всесвіті Маріо, яка була оголошена на заході.

Крім згаданого двомірного платформера, японська компанія представила ще чотири проєкти. Частина з них — це новинки, а інші — оновлені версії релізів, які вийшли раніше. Але зате кожна гра має свої особливості — як жанрові, так і геймплейні.

Анонсовані проєкти у всесвіті Mario

  • WarioWare: Move It — збірка з 200 різноманітних міні-ігор. У більшості з них управління реалізовано за допомогою рухів контролером Joy-Con. Проєкт орієнтований на кооперативні розваги в компанії з друзями і близькими. Реліз відбудеться 3 листопада.
  • Ремастер Luigi's Mansion: Dark Moon з візуальними поліпшенням з'явиться на Nintendo Switch в 2024 році. Оригінал вийшов на Nintendo 3DS в 2013-му.
  • Принцеса Піч отримає власну гру в 2024 році. Судячи з першого трейлеру, це буде псевдотримірний пригодницький проєкт з рольовими елементами.
  • Ремейк Super Mario RPG з'явиться на Nintendo Switch 17 листопада. Оригінал вийшов в 1996 році, а в оновленій версії перероблять графіку і додадуть деякі поліпшення. Однак базовий геймплей з покроковими битвами і елементами платформера залишиться без змін.

Вас також можуть зацікавити новини: