Red Dead Redemption 2 / фото Game Informer

Red Dead Redemption 2 по праву вважається однією з найбільш продуманих і деталізованих ігор. Складно знайти проєкт з такою ж кількістю дрібних взаємодій зі світом і персонажами. Користувачі досі розкопують різноманітні секрети, підготовлені розробниками з Rockstar Games. Одним з них нещодавно поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом saiyangod223. Він показав секретний діалог в одній з місій, який пов'язаний з алкогольним сп'янінням головного героя.

Ентузіаст опублікував відео і заявив, що розмову першим виявив користувач Nestan. У ролику демонструється останнє завдання в лінійці Мері Лінтон. При виконанні квесту Артур Морган з дівчиною переслідують її батька вулицями Сен-Дені. Якщо в цей час головний герой буде в стані важкого сп'яніння, відкриється секретний діалог.

Протагоніст під час бесіди заявив, що йому весело. Мері ж попросила Артура бути тихіше, а інакше батько їх почує. На це головний герой грубо відповів: "Закрий рот". Але потім протагоніст вибачився і послався на алкоголь.

Коротко про Red Dead Redemption 2

  • У грі розповідається історія банді Ван дер Лінде, в яку входити головний герой Артур Морган. Користувачі дізнаються про її злочини і спроби втекти від покарання.
  • Red Dead Redemption 2 володіє комплексним геймплеєм з купою різноманітних завдань з відмінною режисурою. Гравців чекають погоні на конях, перестрілки, поліпшення власного табору, збір екіпіровки, полювання тощо.
  • На Metacritic (PS4-версія) RDR 2 отримала 97 балів після 99 рецензій. Користувачі поставили 8,7 бала, проголосувало 20 520 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: