Red Dead Redemption 2 / фото Eurogamer.cz

Баги в іграх здатні розважати і навіть дивувати. До останніх, наприклад, можна віднести раптово промоклих персонажів в ПК-версії The Last of Us Part I або кур'єра без одягу в The Elder Scrolls V: Skyrim. А тепер в список увійшов персонаж в Red Dead Redemption 2, який використав "магію" для порятунку свого життя.

З помилкою зіткнувся відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Background_Fun1336. Ентузіаст зловив мисливця за головами і хотів застрелити його в покинутому будинку. Однак плани користувача порушив загадковий баг.

Коли гравець навів револьвер на голову персонажа і натиснув на курок, той зник. NPC пропав прямо перед пострілом, через що куля влучила у вазу неподалік. Мисливець за головами просто миттєво розчинився в повітрі.

Баг може бути пов'язаний з місцем розташування персонажа. Зазвичай NPC мають область, в якій вони повинні діяти, згідно з прописаними алгоритмами. Якщо Background_Fun1336 відвіз свою потенційну жертву занадто далеко, є ймовірність, що система телепортувала її назад. У ролику зникнення мисливця за головами виглядає саме як перенесення в інше місце.

Коротко про Red Dead Redemption 2

  • У грі розповідається історія банді Ван дер Лінде, в яку входити головний герой Артур Морган. Користувачі дізнаються про її злочини і спроби втекти від покарання.
  • Red Dead Redemption 2 володіє комплексним геймплеєм з купою різноманітних завдань з відмінною режисурою. Гравців чекають погоні на конях, перестрілки, поліпшення власного табору, збір екіпіровки, полювання тощо.
  • На Metacritic (PS4-версія) RDR 2 отримала 97 балів після 99 рецензій. Користувачі поставили 8,7 бала, проголосувало 20 358 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: