Starfield / фото Bethesda Game Studios

Bethesda Game Studios продовжує ділитися подробицями своєї наступної екшен-RPG Starfield. Цього разу студія опублікувала головну музичну тему гри. Її на піаніно виконав відомий композитор Інон Зур.

Мелодія добре підходить під атмосферу проекту. У ній відчувається велич далекого космосу, важливість місії головного героя, загадковість і невідомість.

Інон Зур в черговий раз довів, що добре відчуває ігри, над якими працює. Він прославився, як композитор Dragon Age і Fallout, а до його недавніх робіт відносяться Outriders і Syberia: The World Before.

Кадри з Зуром, що грає на піаніно, перериваються вставками з Starfield. Однак нічого нового розробники не показали. Всі фрагменти в свіжому ролику взяті з літньої геймплейної демонстрації.

Starfield — основні подробиці

  • Події гри розгортаються в XXIV столітті. Користувачі в ролі членів організації "Сузір'я" будуть шукати відомості про артефакти, в яких приховані таємниці всесвіту.
  • Геймплей Starfield включає перестрілки, прокачування, збір ресурсів, створення предметів і виконання завдань. Важливою частиною також буде дослідження космосу. Користувачі зможуть відвідати більше десяти тисяч планет і битися з ворогами на просторах всесвіту.
  • У проекті реалізували побудову баз і створення власного судна з різноманітних елементів.
  • Starfield вийде на ПК, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: