PlayStation 5 вийде наприкінці цього року / скріншот

На PlayStation 5 буде попередньо встановлено гру Astro's Playroom, яка познайомить користувачів з можливостями нової консолі і ґеймпада DualSense.

Читайте такожРецензія УНІАН на гру The Last of Us Part II

Про це компанія Sony повідомила в офіційному блозі PlayStation.

«Дослідіть чотири світу, кожен з яких заснований на окремих елементах консолі PS5. Кожна область демонструє інноваційний ігровий процес, який використовує нові функції бездротового контролера DualSense», – йдеться в повідомленні компанії.

Трейлер Astro's Playroom

Що таке Astro's Playroom

Astro's Playroom – це яскравий тривимірний платформер з серії Astro Bot, який розповідає про пригоди маленьких роботів. Гра вийде наприкінці 2020 року і буде встановлена на всіх консолях PS5.

Нагадаємо, вчора компанія Sony провела презентацію, на якій продемонструвала дизайн PlayStation 5. Консоль виконана у двох кольорах – білому і чорному. Компанія випустить дві версії консолі – звичайну та Digital Edition, в якій буде відсутній Blu-ray.

Трейлер PlayStation 5

Крім того, Sony показала нову бездротову гарнітуру для консолі, станцію для зарядки ґеймпадів, оновлену камеру для PlayStation, а також пульт управління Media Remote. Ціну консолі компанія не розкрила.

Консоль PlayStation 5 надійде в продаж наприкінці цього року.