Голова Xbox Філ Спенсер вже майже рік користується вдома консоллю Xbox Series X / thegamer.com

Голова компанії Xbox, Філ Спенсер, відвідав онлайн-шоу Animal Talking, яке проводиться в грі Animal Crossing: New Horizons. Він поділився подробицями перенесення шутера Halo Infinite, розповів про Xbox Series X та прокоментував нову консоль свого головного конкурента – PlayStation.

Про перенесення Halo Infinite

Реліз Halo Infinite відбудеться у 2021 році / фото 343 Industries

Читайте такожДовгоочікуваній шутер Halo Infinite не вийде у цьому році

Днями стало відомо, що флагманська гра для Xbox Series X не вийде одночасно з новою консоллю в листопаді. Її реліз перенесли на 2021 рік, пославшись на численні труднощі в розробці.

Відео дня

На шоу Animal Talking Філ Спенсер поділився подробицями про перенесення гри. Усвідомивши, що у Halo Infinite є проблеми, в Xbox думали над тим, щоб випускати шутер частинами. Однак в підсумку вирішили відкласти реліз на наступний рік. У цьому рішенні його підтримала компанія Microsoft.

"Ми очікували, що Halo Infinite вийде одночасно з Xbox Series X. Але в підсумку, нам довелося прийняти правильне рішення. Я прошу вибачення у шанувальників за перенесення гри. Але я вважаю, що наше рішення окупиться в довгостроковій перспективі як для Xbox, так і для самої Halo, і наших користувачів ", – передає слова Філа Спенсера австралійський портал Stevivor.

Про Xbox Series X

Xbox Series X надійде у продаж в листопаді цього року / скріншот з трейлера

Філ Спенсер також розповів, що вже майже рік використовує вдома Xbox Series X. Сама приставка надійде у продаж тільки в листопаді. І голова Xbox запевняє, що нова консоль набагато потужніша за Xbox One, але при цьому така ж тиха в роботі.

"Ми спроектували нашу консоль відповідно до функціонального дизайну, щоб можна було втягувати багато повітря великим вентилятором. Завдяки своєму розміру він обертається повільно і це не створює гучних звуків при роботі пристрою", – сказав голова Xbox.

До слова проблема з високим рівнем шуму через роботу системи охолодження спостерігаються в консолях PlayStation 4 та PS4 Pro.

Про PlayStation 5

PlayStation 5 надійде в продаж у наприкінці 2020 року / скріншот з трейлера

Під час онлайн-шоу Animal Talking Філ Спенсер розповів також про те, що думає про PlayStation 5. Голова Xbox зазначив, що йому сподобався дизайн нової консолі свого головного конкурента. Але він підкреслив, що вони з Sony пішли іншим шляхом, хоч і переслідували схожі цілі.

"PS5 працює на значно вищих тактових частотах, тому вони керують своїм пристроєм не так, як це робимо ми. Вони обрали інший підхід. Але я впевнений, що вони планували досягти тих же цілей, що і ми у відношення того, як консоль повинна працювати і звучати", - резюмував голова Xbox.

Повну версію шоу за участю Філа Спенсера можна подивитися на YouTube-каналі Animal Talking.

Що таке Animal Talking

Персонаж Філа Спенсера на шоу Animal Talking / twitter.com/garywhitta

Animal Talking – ток-шоу, яке з'явилося в грі Animal Crossing: New Horizons у квітні 2020 року.

  • Його створив колишній головний редактор ігрового видання PC Gamer та сценарист фільму "Бунтар-один: Зоряні війни. Історії" Гері Вітта.
  • Раніше в ефірі онлайн-шоу з'являвся британський співак Стінг, який представив на шоу нову версію своєї пісні Do not Stand So Close To Me, а також актори Денні Трехо та Елайджа Вуд.