Глава Xbox дасть інтерв'ю в грі Animal Crossing: New Horizons / twitter.com/garywhitta

Глава ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер дасть інтерв'ю в онлайн-шоу Animal Talking, яке проводиться в грі Animal Crossing: New Horizons.

Читайте такожЗаставку "Сімпсонів" відтворили в грі Animal Crossing

Ведучим шоу виступає журналіст і сценарист Гері Уітта. Випуск зі Спенсером запланований на 12 серпня.

Відео дня

Крім глави Xbox у запланованому випуску Animal Talking з'являться співачка Ліза Лоб і актор Ділан Спроус.

Філ Спенсер дасть інтерв'ю в Animal Crossing: New Horizons / twitter.com/garywhitta

Що таке Animal Crossing

Animal Crossing: New Horizons - симулятор життя, розроблений Nintendo EPD і виданий Nintendo для гібридної консолі Nintendo Switch 20 березня 2020 року. Ігровий процес протікає на безлюдному острові. Гравець бере на себе роль жителя-людини, що прибуває на острів після покупки пакета послуг у Тома Нука. Досліджуючи острів в реальному часі, гравець може робити це будь-яким зручним йому способом, збираючи і обробляючи предмети, ловлячи комах і рибу, і перетворюючи безлюдний острів в місто з антропоморфними тваринами.

  • Ток-шоу Animal Talking з'явилося в грі Animal Crossing: New Horizons у квітні 2020 року. Його створив колишній головний редактор ігрового видання PC Gamer і сценарист фільму "Бунтар Один: Зоряні війни. Історії" Гері Уітта.
  • Раніше в ефірі онлайн-шоу з'являвся британський співак Стінг, який представив на шоу нову версію своєї пісні Do not Stand So Close To Me, а також актори Денні Трехо та Елайджа Вуд.