PlayStation 5 за розміром набагато перевершує Xbox Series X та Series S / скріншот

Нещодавно Sony відправила PlayStation 5 багатьом західним журналістам і блогерам. Сьогодні, 27 жовтня, спало ембарго і в мережі з'явилися ролики з розпакуванням консолі та порівнянням PS5 з Xbox Series X.

Анбоксинг PlayStation 5

У ролику показано, що всупереч очікуванням, PlayStation 5 все ж може стійко стояти без підставки. Однак у горизонтальному положенні підставка знадобиться – вона йде в комплекті з консоллю.

DualSense в порівнянні з DualShock 4 і геймпадом Xbox / фото twitter.com/AutomaticZen

Також в коробку до PS5 поклали кабель живлення, HDMI та геймпад DualSense. Новий контролер консолі вже похвалив співробітник Bloomberg Джейсон Шрайер.

"Комбінація вібрації, тактильного зворотного зв'язку та адаптивних тригерів здається новим поколінням більше, ніж будь-які графічні поліпшення, які ми коли-небудь бачили", – пише Шрайер.

Про геймпад DualSense також схвально відгукнувся редактор USGamer.

"Найдивовижніше в PS5 – її контролер DualSense. Це щось середнє між DualShock 4 та контролером Xbox. Але тактильні відчуття і адаптивні тригери шалено вражають. Коли тригер спрацює вперше, ви самі у всьому переконаєтеся", – написав журналіст.

Своєю чергою портал IGN опублікував ролик з геймплеєм Astro's Playroom – гри, яка вбудована в PS5 і покликана показати всі можливості контролера DualSense.

Геймплей Astro's Playroom

Повноцінні огляди консолі з'являться на початку листопада.

Нагадаємо:

  • Світовий старт продажів PlayStation 5 відбудеться 19 листопада.
  • Раніше Sony офіційно підвищила ціни на PS5 в Україні. Версія консолі з дисководом коштуватиме дорожче на 800 грн, а без дисковода – на 500 грн.