Spider-Man отримає знижку до 60% / скріншот store.playstation.com

З 3 по 17 червня компанія PlayStation проведе в Україні масштабну щорічну акцію «Час грати», в рамках якої безліч ігор, VR-шоломів та консолей отримають великі знижки.

Розмір знижок на ігри, консолі та ґеймерську периферію компанія PlayStation оголосила на своєму офіційному сайті.

Читайте такожКейт Бланшетт зіграє головну роль в екранізації гри Borderlands

Відео дня

В рамках розпродажу «Час грати» ігри Death Stranding, Days Gone, Marvel's Spider-Man, God of War, Detroit: Become Human та інші проекти від видавця Sony Interactive Entertainment отримають знижки до 60%.

Однією з найпривабливіших пропозицій на розпродажі стане знижка у 30% на річну передплату сервісу PlayStation Plus. Дванадцять місяців PS Plus коштуватимуть користувачам 909 грн (замість 1299 грн).

Консоль PlayStation 4 Pro в комплекті з іграми God of War та Horizon Zero Dawn обійдеться в 10 649 грн. Шолом віртуальної реальності PlayStation VR в комплекті з камерою та одразу 5 іграми можна буде отримати за 7 309 грн.

Нагадаємо, в PlayStation Store проходить розпродаж з подвійними знижками для передплатників сервісу PS Plus. Ціни знизилися на Assassin's Creed Origins, Persona 5, Shenmue III та інші ігри. Акція триватиме до 11 червня. Крім того, 2 червня передплатники PS Plus отримають безкоштовно два шутера - Call of Duty: WWII та Star Wars Battlefront II.