Серіал заснований на серії ігор Resident Evil / store.steampowered.com

Стрімінговий сервіс Netflix офіційно анонсував серіал за мотивами серії хорор-ігор Resident Evil. У першому сезоні шоу буде вісім епізодів, кожен з яких триватиме по годині.

Про це Netflix заявив на своїй офіційній сторінці у Twitter.

Сценарій серіалу Resident Evil від Netflix / twitter.com/NXOnNetflix

Як повідомив портал Variety, продюсуванням серіалу займеться компанія Constantin Films, яка до цього зняла 6 повнометражних фільмів "Оселя зла" також заснованих на серії Resident Evil. Однак шоу від Netflix не буде пов'язане з кінофраншизою.

Відео дня

Про що серіал Residen Evil від Netflix

  • Дії серіалу розгорнуться у вигаданому місті Нью Раккун-Сіті.
  • Історія буде йти у двох часових лініях.
  • У першому таймлайні чотирнадцятирічні сестри Джейд та Біллі Вескер, дочки Альберта Вескера – одного з головних антагоністів гри, переїжджають в Нью Раккун-Сіті. Незабаром сестри розуміють, що це незвичайне місто, а їх батько приховує похмурий секрет.
  • У другому таймлайні історія переміститься на більш ніж 10 років вперед. Сюжет зосередиться навколо вже дорослої Джейд Вескер, яка прагне вижити в зомбі-апокаліпсисі та мучиться спогадами про свого батька і сестру Біллі.
  • Сценарій до Resident Evil написав Ендрю Дабб, який до цього працював над серіалом "Надприродне".
  • Режисером виступила Бронуен Хьюз, яка встигла попрацювати над такими серіалами, як "Хороший доктор", "Ходячі мерці" та  "Пуститися берега".

Хто зіграє головні ролі в серіалі — невідомо. Також в Netflix не повідомили дату виходу шоу.

Навесні цього року ходили чутки про виробництво серіалу. Тоді передбачалося, що виробництво має початися в червні і тривати до жовтня 2020 року. Основні зйомки повинні були пройти в Південній Африці.