Гра Pokemon Cafe Mix вийшла 24 червня / nintendo.com

Нову гру Pokemon Cafe Mix через два місяці після релізу скачали вже 5 мільйонів разів на Android, iOS та Nintendo Switch. На честь цієї події розробники влаштували акцію, в межах якої подарують набір предметів і внутрішньоігрову валюту всім, хто зайде у гру до 29 серпня.

Про це компанія Nintendo повідомила на своїй сторінці в Twitter.

Nintendo розповіла про акцію для гравців / скріншот

"Зайдіть у гру до 29 серпня і отримаєте 5 тисяч золотих жолудів, а також спеціальний набір предметів», - йдеться в повідомленні компанії.

Також розробники нагадали, що до 25 серпня в Pokemon Cafe Mix проходить спеціальна подія.

До 25 серпня в Pokemon Cafe Mix пройде спеціальний івент / twitter.com/NintendoAmerica

У ігрове кафе до користувача може зайти покемон Грукі. Якщо подружитися з ним і нагодувати його, він стане співробітником кафетерію.

Трейлер Pokemon Cafe Mix

Що таке Pokemon Cafe Mix

Pokemon Cafe Mix - це умовно-безкоштовна головоломка в стилі симулятора кафе. Користувач відкриває кафе, де основними відвідувачами стають покемони. Гравець готує для них страви, вирішуючи різні завдання. Гра вийшла на Android, iOS та Nintendo Switch цього літа - 23 червня.

До слова, Pokemon Cafe Mix не зрівняється з успіхом попередньої мобільної гри про покемонів - Pokemon GO. Вона вийшла у 2016 році та лише за два місяці після релізу її скачали 100 мільйонів разів. А за чотири роки з моменту виходу Pokemon Go заробила понад $3,6 мільярда.