Користувач знайшов в Skyrim найнепотрібніший меч в грі / фото HubPages

Здавалося б, за більш ніж одинадцять років з моменту релізу The Elder Scrolls V: Skyrim фанати повинні були вивчити кожен камінчик в грі. Однак вони продовжують виявляти цікаві деталі, здійснювати кумедні відкриття і помічати несподівані баги. Нещодавно своєю знахідкою поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Spiritual-Handle7583. Ентузіаст відшукав в Skyrim найнепотрібніший меч з усіх можливих.

Гравець опублікував зображення з демонстрацією характеристик зброї. На перший погляд клинок виглядає нормальним. Він називається "Ебонітовий меч співчуття" і має цінність в розмірі 1523 одиниць. Зброя завдає 36 шкоди за удар, що в цілому небагато, але зате володіє невеликою вагою.

Однак головна заковика криється в пасивному ефекті. Під час кожного удару мечем гравець буде відновлювати ворогові 115 одиниць здоров'я. Це в три рази більше, ніж показник шкоди. Тобто клинок стає засобом лікування супротивників. Ніякої шкоди зброя завдати не здатна і гарантовано призведе до поразки в будь-якій з битв. Меч навіть не можна застосувати на стражниках, адже вони будуть сприймати лікування, як один з типів шкоди і атакують у відповідь.

Відео дня
Характеристики меча / фото Spiritual-Handle7583

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: